PANDAN SPONGECAKE
Fan van luchtige cake? Dan moet je echt eens pandancake proberen! Deze Indonesische groene cake wordt oorspronkelijk gemaakt van verse pandanbladeren van de zogenaamde schroefpalm, die de cake een ietwat nootachtige smaak geven. Maar je kunt ‘m ook maken met pandan-essence.
Spongecake is uiteraard ook zeer geschikt voor mensen die koemelkeiwit intolerantie hebben.
Tegenwoordig kun je spongecake in heel veel andere smaken maken. Hieronder vind je een overzicht welke soorten wij in ons assortiment hebben.
* Aangezien alle spekkoeken ook ambachtelijk gemaakt en gebakken worden, kan er kleur verschil zitten in de koeken en foto's kunnen afwijkend zijn dan in werkelijkheid.
Deze spongecake is een klein formaat en ideaal voor 2 personen of helemaal voor jezelf alleen.
Formaat is 18 cm doorsnee en 9 cm hoog. Er kunnen hier ongeveer 12 plakjes uitgesneden worden.
**deze cake kan suikervrij gemaakt worden
Deze spongecake is een klein formaat en ideaal voor 2 personen of helemaal voor jezelf alleen.
Formaat is 18 cm doorsnee en 9 cm hoog. Er kunnen hier ongeveer 12 plakjes uitgesneden worden.
**deze cake kan suikervrij gemaakt worden
Formaat is 26 cm doorsnee en 10 cm hoog. Er kunnen hier ongeveer 20 plakjes uitgesneden worden.
Heerlijke luchtige cake met vanille smaak in regenboogkleurtjes
Formaat is 26 cm doorsnee en 10 cm hoog. Er kunnen hier ongeveer 20 plakjes uitgesneden worden.
Spongecake
Spongecake
Wilt je wat lekkers bij de koffie? Wat dacht je van een heerlijke luchtige spongecake in een andere smaak dan pandan.
Formaat is 26 cm doorsnee en 10 cm hoog. Er kunnen hier ongeveer 20 plakjes uitgesneden worden.